Intravenöst Logotyp

Om Intravenöst

På Intravenöst i Uppsala är vi stolta över att vara ledande inom skräddarsydda intravenösa och intramuskulära behandlingar. Vår klinik är mer än bara en plats för terapi; den är en oas där vetenskap och personlig omsorg möts för att skapa optimal hälsa och vitalitet för våra klienter.

Vår Filosofi

Hälsa är en personlig resa, och vi tror starkt på kraften i informerade val. Därför engagerar vi oss i att utbilda och vägleda våra klienter genom deras behandlingsprocesser. Vi ser varje klient som en unik individ med specifika behov och mål för sin hälsa.

Vår Team

Intravenöst drivs av ett team av hängivna specialister som delar en passion för hälsa och välbefinnande. Vår personal består av erfarna läkare, sjuksköterskor och terapeuter som kontinuerligt håller sig uppdaterade med den senaste forskningen inom intravenösa och intramuskulära terapier.

Multivitaminbehandling intravenöst
Glutationbehandlingen Glutation Intravenöst

Våra Behandlingar

På Intravenöst i Uppsala erbjuder vi en rad specialiserade behandlingar för att stödja din hälsa och ditt välbefinnande. Vårt utbud inkluderar högdos C-vitamin terapi för att stärka immunförsvaret, intravenös glutationterapi för kraftfull detoxifiering, multivitaminterapi för balans och energi, D-vitamin terapi för benhälsa och immunförsvar, samt ozonterapi för förbättrad syresättning och återhämtning. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina unika behov och hälsomål.

Är du redo att ta nästa steg mot ett friskare och mer vitalt liv?